Kodeverksted for ungdom

Ungdomsskoleelev og teknologiinteressert?

Velkommen til kodeverksted på Slemmestad bibliotek 13. og 20. oktober!

kode_liteKodeverkstedet vil gå over to kvelder. Det er mulig å melde seg på en eller begge kveldene. På kodeverkstedet vil det foregå forskjellige aktiviteter, kurslederen kommer til å ta kontakt med deg som melder deg på før kurset for å høre hva du har mest lyst til siden ikke alle får tid til alle aktivitetene. Han kommer også til å spørre om du vil være med på første kveld, andre kveld eller begge kveldene. Kodeverkstedet er gratis. Her er en oversikt over aktivitetene:

  • LearnToMod – Minecraft er gøy! Med Learn To Mod kan du lære å programmere Minecraft. Det er ikke vanskelig, men det er på engelsk. Programmene du lager kjøres i Minecraft og kan forandre hvordan Minecraft oppfører seg. Vi kaller programmene modder fordi de modifiserer originale Minecraft.
  • App Inventor – Lær å lage din egen app til telefon eller nettbrett (Android). De som vil være med på dette, bør ta med sin egen bærbare PC, men vi har noen få vi kan låne ut også.
  • Lego mindstorm – Vi har kjøpt inn noen sett med lego-roboter som kan programmeres til å utføre forskjellige ting, og det er dette som er aktiviteten her. Robotene er ferdig bygget, siden det ville tatt for lang tid å sette dem sammen på kodeverkstedet

Det er begrenset med plasser.

Meld deg på her Hvis du får problemer med å bruke skjemaet, så send en e-post til slemmestad.bibliotek@royken.kommune.no med navn, skole, klasse, om du vil være med på en eller begge dagene og gjerne et telefonnummer også.