press-reader-web-banner-v1Nå kan du lese aviser og blader fra mer enn 100 land på biblioteket. Velg mellom over 2700 aviser og 1800 blader på 60 forskjellige språk. De kan leses på nettbrett, smarttelefon eller pc. Du kan velge om du vil lese dem på bibliotekets pc-er eller laste dem ned til eget nettbrett eller smarttelefon for å lese hjemmefra.

Hvordan laster jeg ned aviser og blader?

Last ned appen PressReader fra App Store eller Google Play. For å få gratis tilgang og laste ned, må du befinne deg på biblioteket, enten på Slemmestad eller Midtbygda.
Koble deg på bibliotekets trådløse nettverk, og last ned på ditt nettbrett eller smarttelefon. Det er også mulig å lese aviser og tidsskrifter på en av bibliotekets pc-er.

Spør gjerne de ansatte på biblioteket dersom du trenger hjelp til å komme i gang.

Du kan laste ned aviser og blader i inntil 72 timer etter ditt siste besøk på biblioteket. Hvis du vil ha ny tilgang, kommer du bare tilbake for å aktivere nye 72 timer.