sommerfugl på blomst

God sommer!

Det er snart tid for sommeråpningstider i bibliotekene, og fra 18. juni er Slemmestad bibliotek stengt mandager frem til skolen starter igjen. De øvrige åpningstidene justeres for sommeren uken etter, så fra 25. juni er de som følger på Slemmestad bibliotek: Mandag: Stengt. Tirsdag-Onsdag: 11-18. Torsdag-Lørdag: 11-15. Midtbygda bibliotek er stengt fra og med uke 26. Siste dag det er åpent der før sommeren er 21. juni. Materiale som er lånt på Midtbygda kan leveres i kassen utenfor døren frem til 1. juli. I juli må det leveres på Slemmestad bibliotek siden bygget er stengt. Ta kontakt med oss på tlf 31281484 hvis det er vanskelig. Bibliotekene er tilbake med vanlige åpningstider igjen i uke 35.