Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SlideshowPluginWidget has a deprecated constructor in /home/roykezkd/public_html/wp-content/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/classes/SlideshowPluginWidget.php on line 8
Calendar | Røyken bibliotek

Calendar

mar
23
lør
TIK TIK TIK sjonglering @ Slemmestad bibliotek
mar 23@15:45-16:45
TIK TIK TIK sjonglering @ Slemmestad bibliotek

Forestillingen Tik Tik Tik Sjonglering tar barna med til en verden av sirkuskunster og musikk. Den tøysete Safaa har med seg fløyter og trommer, og engasjerer barna når han lager magiske lyder. Den litt roligere sirkusartisten Diego sjonglerer og uttrykker seg med kroppen. Her blir det masse glede formidlet gjennom lyd og bevegelse. Safaa og Diego har alltid et smil på lur og plass til improvisasjon og interaksjon med publikum.

Passer for barn 3-12 år.

Billetter kan kjøpes på Slemmestad bibliotek. Voksne kr 75,-, barn kr 25,-

mar
27
ons
Språkkafé @ Midtbygda bibliotek
mar 27@18:00-19:30
Språkkafé @ Midtbygda bibliotek

Kan du litt norsk, men trenger å øve deg sammen med noen? Vi arrangerer språkkafé hos oss på Midtbygda bibliotek annenhver onsdag. Alle som vil øve seg på å snakke norsk er velkommen, uansett nivå. På språkkafé sitter vi sammen i små grupper mens vi snakker og kanskje spiller spill. Det blir servert kaffe og enkel mat. Språkkafeen varer i en og en halv time. Midtbygda bibliotek ligger rett ved Midtbygda skole.

mar
28
tor
Datahjelp i biblioteket @ Slemmestad bibliotek
mar 28@12:00-14:00
Datahjelp i biblioteket @ Slemmestad bibliotek

Vi støter på mange utfordringer i hverdagen vår som involverer bruk av datamaskiner, nettbrett eller smarttelefon. Biblioteket kan hjelpe! Torsdager mellom klokken 12 og 14 kommer det i tillegg elever fra Røyken videregående for å hjelpe til med små og store problemer med PC, nettbrett eller mobil. Ta kontakt med biblioteket for å avtale tid!

Strikkekafé @ Slemmestad bibliotek
mar 28@16:30-19:30

garnnøster og strikketøyRøyken husflidslags ambulerende strikkekafé kommer til biblioteket denne torsdagen, så her er det bare å møte opp med strikketøyet til godt samvær. Det blir servert kaffe og noe å bite i. Dette arrangementet er åpent for alle, ikke bare medlemmer i husflidslaget!

Gratis entré

apr
4
tor
Barneteater: Pusen, musen og osten @ Slemmestad bibliotek
apr 4@10:00-10:30

Pusen bor alene i et stort hus. Pusen er glad i å synge og danse – og den elsker ost! Det Pusen ikke vet er at en liten mus også bor i det store huset – som også liker ost… Tenk om Pusen oppdager Musen?

Passer for barn 2-6 år.

Gratis entré. Større grupper må ta kontakt på forhånd.

Arrangeres i forbindelse med Kulturdagene