Askerbibliotekene følger anbefalingene til kommuneoverlegen vedrørende koronaviruset og setter fortløpende i verk nødvendige tiltak. Dette medfører at vi avlyser alle arrangementer i uke 11. Biblioteket er foreløpig åpent som normalt.

Følg med på vår nettside, Aktiv i Asker og Facebook for endringer i tilbudet.

Mer informasjon om koronaviruset finner du på kommunens nettside.

Biblioteket gjør alt vi kan for å hindre spredning av koronasmitte. Våre ansatte er ekstra påpasselige med hoste- og håndhygiene, og vi oppfordrer gjestene våre til det samme. Vi har også gjort tilpasninger i biblioteket for å sørge for god avstand mellom våre besøkende. Vi har fjernet noen stoler, leker og datamaskiner og oppfordrer våre besøkende om å holde forsvarlig avstand til hverandre.

Vi følger rådene fra nasjonale myndigheter, og det innebærer at om du har vært i et område med vedvarende spredning av koronaviruset de siste 14 dagene, må vi dessverre be deg om å ikke besøke biblioteket.

Dette gjelder uansett om du føler deg syk eller ikke. Vi må også be deg utsette besøket hvis du de siste 14 dagene har vært i kontakt med koronasmittede personer, eller hvis du er i karantene.

Mer informasjon om koronaviruset finner du på kommunens nettside.