Kattekrigerne- tilbake til villmarken – av Erin Hunter | Røyken bibliotek

Kattekrigerne tilbake til villmarken er en action og spenningsfylt bok. Boken er lett å lese, noe som gjør den lett å forstå. Problemet med boken kan ligge i at den har lange kapitler. Kattekrigerne-tilbake til villmarken er den første boken i den første serien av kattekrigerne.

Handling:

Boken handler om Rødpus, en vanlig huskatt. En dag møter han en annen katt som fører han til tordenklanen, en av de fire katteklanene. Her må han lære å bli en kriger. Etter hvert får han navnet ildhjerte.

Boken passer til barn og unge. Pakket med spenning gjør at den er en verdig bok å anbefale.

Du finner boken på biblioteket

Praktikant Tobias fra Slemmestad ungdomsskole har skrevet denne