Skjelka-agenten – av Mari Moen Holsve | Røyken bibliotek

Hvis du har lest de andre bøkene til forfatteren om øyriket Tiladnen vil du merke at Skjelka-Agenten er en mer futuristisk bok enn de andre bøkene. Boken er den første boken til Mari Moen Holsve.

Handling:

Skjelkaens oppgave er å dømme personer om de er verdig evig liv. Bedømmelsen skjer på 16 årsdagen deres. Skjelkaen lever under Tiladnen, i en stor bygning i havet. Handlingen foregår rundt den håpløse Mym` Hag. Når folk begynner plutselig å dø rett før deres 16 bursdag får Mym` Hag oppgaven å dra opp til Tiladnen å finne gjerningsmannen.

Jeg anbefaler den til alle som liker Fantasy.

Biblioteket har dessverre ikke denne lenger, men hvis noen er interessert, låner vi den gjerne inn fra et annet bibliotek. Ta kontakt på e-post slemmestad.bibliotek@royken.kommune.no eller telefon 31281484 så skaffer vi den.

Praktikant Tobias fra Slemmestad ungdomsskole skrev denne.