Tjenester

Medietilbud

Biblioteket har utlån av bøker, tidsskrifter, filmer og musikk.  Les våre låneregler for mer informasjon.Vi kan også tilby utlån av e-bøker gjennom løsningen eBokBib. Biblioteket abonnerer på avisene Røyken og Hurums avis, Drammens Tidende, Asker og Bærums budstikke, Aftenposten, Dagens næringsliv, Klassekampen og Morgenbladet, og ukeavisene Klar Tale, Aftenposten Junior og Newsweek. I tillegg kjøper vi Dagbladet. Biblioteket tilbyr også digitale tidsskrifter og aviser gjennom PressReader

 

Wi-fi og datamaskiner

Vi har gratis wifi i hele biblioteket. Nettet heter gjestenett og passordet er Velkommengjest. Vi har også 5 PCer som du kan bruke en time eller lenger hvis det ikke er flere som venter.

 

Utskrift, kopi og scanning

Utskrifter og kopier koster kr 3,- for A4 og kr 5,- for A3. Vi kan også scanne dokumenter for deg og sende dem på e-post.

 

Rett kopi-stempel

Du kan få verifisert dine vitnemål og andre papirer med rett kopi-stempel hos oss. Vi må ta kopiene her. Det er begrensning på antall rett-kopi vi kan utføre av gangen.

 

Leseplasser

Det er god plass til å sitte og jobbe hos oss, men vi har ikke en lukket stille lesesal eller grupperom.

 

Levering av bøker og filmer m.m. utenom åpningstiden

Materiell kan leveres i Slemmestad bibliotek i luken i døren til personalinngangen på venstre side av bygget (vis a vis puben). På Midtbygda kan materiell leveres i den røde kassen ved inngangsdøren til biblioteket såfremt skolen holder ytterdøren åpen.

 

Formidlingstjenester

Vi tilbyr bokprat til klasser på alle alderstrinn, eventyrstund for barnehagebarn, boksirkler til barn fra 10-13 år, litteraturkaféer til voksne, geologiundervisning til skoleklasser og har jevnlig forfatterbesøk og andre arrangementer i biblioteket.