Trude Marstein til Slemmestad bibliotek 14. februar kl. 18.30 | Røyken bibliotek

trude marstein

I bøkene sine har Trude Marstein gang på gang avslørt spriket mellom alt vi vil av nærhet, omsorg og kjærlighet på den ene siden og alle de trivielle, forbudte og gale følelsene som ligger under overflaten når mennesker møtes.

Så også i årets roman, “Så mye hadde jeg”. Her følger vi hovedpersonen Monika gjennom forskjellige stadier av livet med en stadig voksende følelse av at noe glipper.

Trude Marstein blir intervjuet av Linda Solheim

Arrangementet er gratis